Σχολικό Έτος 2008-2009
[Καθηγητές] [Φωτογραφίες Καθηγητών-Μαθητών] [Ζουργός] [Το Β2 κάνει θέατρο] [Και μια άλλη πλευρά] [Αγώνας Βόλευ Καθ-Μαθ] [Εκδρομή της Α Λυκείου] [Εκδρομή στη βουλή Β Λυκείου] [PISA]
Εκδρομή   της Α λυκείου, στους Δελφούς, Πάτρα, Μυκήνες, Αθήνα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Αρχαίας Ιστορίας.
Συνοδοί  καθηγητές κ.Μπουλάκης , κ. Βαρελά, κ. Παπαδημητρίου.
Mπροστά  στο χάνι της Γραβιάς
Στο αρχαίο θέατρο των Δελφών
Η είσοδος του θολωτού τάφου του Ατρέα στις Μυκήνες.
Στον ιερό βράχο
Ήρθε επιτέλους και η σειρά μας να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς του σχολείου , πηγαίνοντας στη τετραήμερη εκδρομή της Α λυκείου στην Πάτρα και την Αθήνα.
Στη διαδρομή , επισκεφτήκαμε τους Δελφούς και παρά την αφόρητη ζέστη , περπατήσαμε μέχρι το περίφημο αρχαίο στάδιο.

Η Ναύπακτος, η γέφυρα του Ρίου , η Πάτρα και το Λουτράκι ξεδιπλώθηκαν μπροστά στα μάτια μας. Χαραγμένος στη μνήμη μας έχει μείνει ο θολωτός τάφος του Ατρέα , στις Μυκήνες.
Στην Αθήνα ,μας εντυπωσίασε το μουσείο φυσικής ιστορίας Γουλανδρή με τα υπέροχα εκθέματα  των φυσικών ειδών, καθώς επίσης  και η ταινία για την καταστροφή των άστρων στο Πλανητάριο.
Αθήνα χωρίς Ακρόπολη και Παρθενώνα δε γίνεται. Έτσι πριν την αναχώρηση και την επιστροφή ,επισκεφτήκαμε μαζί με χιλιάδες άλλους τουρίστες ,  τον ιερό βράχο.
Θα ήθελα να προσθέσω ,πώς εκτός από τα μνημεία και τα τοπία ,σημασία έχουν και όλα τα συναισθήματα που νιώσαμε συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε μια τετραήμερη εκδρομή. Ήταν και μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας αλλά και με τους καθηγητές μας. Για όλα αυτά πιστεύω ότι η εκδρομή θα μας μείνει αξέχαστη.

Χαντζαρίδου  Γεωργία μαθ. Α Λυκ.
(Καθηγητές) (Φωτογραφίες Καθηγητών-Μαθητών) (Ζουργός) (Το Β2 κάνει θέατρο) (Και μια άλλη πλευρά) (Αγώνας Βόλευ Καθ-Μαθ) (Εκδρομή της Α Λυκείου) (Εκδρομή στη βουλή Β Λυκείου) (PISA)