Σχολικό Έτος 2008-2009
[Καθηγητές] [Φωτογραφίες Καθηγητών-Μαθητών] [Ζουργός] [Το Β2 κάνει θέατρο] [Και μια άλλη πλευρά] [Αγώνας Βόλευ Καθ-Μαθ] [Εκδρομή της Α Λυκείου] [Εκδρομή στη βουλή Β Λυκείου] [PISA]
Εκδρομή στη βουλή  με τη  Β΄ Λυκείου,
7-9 Νοεμβρίου  2008.

Συνοδοί καθηγητές : κ.Μπουλάκης, κ. Βαρελά, κ. Παπαδημητρίου.


Το Γ.Ε.Λ. Μυγδονίας στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα για το τριήμερο 7- 8 - 9  Νοεμβρίου    2008.
Μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες προσπαθήσαμε να γευτούμε τη γεύση και το άρωμα της πρωτεύουσας.
Επισκεφτήκαμε  τη Βουλή των Ελλήνων, το Λυκαβηττό , το Καλλιμάρμαρο και τους δρόμους όπου βρίσκονται τα υπουργεία  και οι πρεσβείες .
στην αίθουσα της Βουλής
Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου στο λόφο του Λυκαβητού.
Στο μικρό αυτό διάστημα    καταφέραμε  να γεμίσουμε  με εμπειρίες  και όμορφες στιγμές. Μια καλή ανάμνηση  ήταν που περπατήσαμε  στο Κολονάκι με τα πολλά <ΚΑΦΈ>, στην πλατεία Συντάγματος και στα όμορφα στενά της πλάκας όπου  ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Το μοναστηράκι ήταν μια όαση για τις αισθήσεις μας  με τις πολύχρωμες πραμάτειες και τους τουρίστες από κάθε γωνιά τις γης.    Στα χείλη όλων τελικά έμεινε η φράση    < περάσαμε τέλεια > .Καμπύλη Αντιγόνη, μαθήτρια .
Μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο.
(Καθηγητές) (Φωτογραφίες Καθηγητών-Μαθητών) (Ζουργός) (Το Β2 κάνει θέατρο) (Και μια άλλη πλευρά) (Αγώνας Βόλευ Καθ-Μαθ) (Εκδρομή της Α Λυκείου) (Εκδρομή στη βουλή Β Λυκείου) (PISA)